• Licenca A Понеделник / Петок od 09:00h - 16:30h Сабота од 10:00h - 13.30h
  • +389 (02) 3231 055
  • info@tropical.mk

ТРОПИКАЛ е "A" лиценциран тур оператор/туристичка агенција од Скопје, Република Македонија, која започна со работа на почетокот на 2011. Наша примарна цел е подобрување на нашата туристичка понуда и услуги по достапни цени, професионализам и пријателски однос кон клиентите. Нашиот тим секогаш ќе се труди да Вашиот СОН СТАНЕ РЕАЛНОСТ.