• Licenca A Понеделник / Петок od 09:00h - 16:30h Сабота од 10:00h - 13.30h
  • +389 (02) 3231 055
  • info@tropical.mk

Неа Флогита

Неа Флогита

 

                                                                                                              Н Е А    Ф Л О Г И Т А

                                                                    ВИЛА АНА

 

Флогита е популарен туристички центар, особено во текот на летото, познат по своите песочни плажи, околу еден километар долги со...