• Licenca A Понеделник / Петок od 09:00h - 16:30h Сабота од 10:00h - 13.30h
  • +389 (02) 3231 055
  • info@tropical.mk

Лефкада - Агиос Никитас

Лефкада - Агиос Никитас

ЛЕФКАДА

Агиос Никитас – Вила Спирос

Вила Спирос се наоѓа на 300метри од плажа, на почетокот на Аг.Никитас во нејзина близина се наоѓа продавница на 100м,rent a car и rent a bike на 100м, централната пешачка уличка се наоѓа на 100м од вилата, на која се наоѓаат ресторани, таверни,...